Lelkünk kincsei önismereti jógatábor
(2015 nyár, ősz)

Abban a megtiszteltetésben volt idén részünk, (a nagy érdeklődésre való tekintettel :)) hogy két alkalommal is megrendezésre került táborunk.

A hatékonyabb és szélesebb körű változások érdekében a fogantatás időszakától dolgoztunk a kamaszkorig, korszakonkénti intenzív munka keretein belül.

A foglalkozásokon rajzelemzéssel, családállítási mozaikkal, meditációval, önismereti játékokkal tudatosítottunk, oldódtunk, változtunk.

Mivel mindenkit érintő, érzékeny témákat dolgoztunk fel, ezért a fizikai szintű oldást is fontosnak tartottuk, melyet jógával értünk el, reggel és este.

>A nap végi pihenést esti sétákkal, beszélgetésekkel, wellness-szel, masszázsokkal és kártya partikkal töltöttük.

Pár vélemény a táborozóktól:

„Érdekes utazás a középpontom felé. Néha fájó, izzasztó, szép, de munkás megélés, szeretettel teli emberek közelségében. Sokat tanultam a másik iránti elfogadásról és még jobban szembenéztem azokkal a dolgokkal, amiket háttérbe szorítok a hétköznapok során.”
Résztvevő

„Egy komplett, összeszedett, kidolgozott stratégia szerinti tábor! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom! A táborvezetők nagyon jó fejek!”
Andris

„Kiscsoportos felnőtt játék, ami nem is játék. A jóga és az önismereti feladatok kiegészítik egymást.”
Résztvevő

„Jól szerkesztett, jól felépített, csattanós.”
Résztvevő

„Elsőként is: Várom a következőt! :) Két számomra nagyszerű vezetővel haladtunk 4 napon keresztül az önismeret útján egy különleges, nagyon nyitott csoportban.”
Eni

„Nagyon jól éreztem magam, rég nem tudtam így kikapcsolni és pihenni. Az estéim hihetetlenül jól teltek. Napközben pedig újabb és újabb hegyeket kicsinyítettem buckává.”
Piri

„Nagyon jó volt. Intenzív, mély. Sok sírás és kacagás. A hely is szuper, teljesen alkalmas egy ilyen táborhoz.”
Eszter

„Szuper volt ez a négy nap. Nyugodt környezet, barátságos emberek vettek körül. A lelki munkák mellett jó, hogy volt idő a jógára és a kikapcsolódásra.
V. Enikő

Fotók a tábor életéből: