fejléc

"A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya önt arra a cipősarokra, amely eltapossa őt."
(Mark Twain)


Attractor Field Therapy (AFT)©® - ERŐTÉR-terápia©®

AFT A rendszer alapgondolata, hogy mindenki maga felelős az életéért, tapasztalatainkat mély tudati szinten magunk teremtjük meg.

Azt, amitől félünk, energetikai szinten magunkhoz vonzzuk. Így bármi kerül az életünkbe az saját hitrendszerünk kivetülése.

Az elme a gondolatokon keresztül befolyásolja fizikai lényünket.
A gyakran ismételgetett tudatos vagy tudatalatti gondolatok, attitűdök, azaz a hitrendszerünk által kisugárzott energiák, felborítják a test energiarendszerét és előidéznek olyan önmagát állandósító energiamezőket, melyek betegségeket hoznak létre.
A fizikailag felfedezhető tünetek előtt azonban már hónapokkal korábban észlelhetők a változások a meridián-pontok bioelektromos potenciáljában.

Gondolataink, energiamintáink hatással vannak a meridián rendszerünkre, de a meridiánok közvetlen vagy közvetett stimulálásával hatást gyakorolhatunk agyunkra, azaz gondolatainkra, az agy által kibocsátott energia mintákra.

Dr. David R. Hawkins és a Nobel-díjas Dr. Eric Kandel az elme működését vizsgálták és megállapították, hogy a gondolatok a testünket befolyásoló energiát teremtenek, így be- és kikapcsolják a géneket, valamint arra késztetik az agyat, hogy újraformálja magát. Hawkins meghatározta azokat a negatív és pozitív érzelmi energia, attraktor mintákat, amelyek hatással vannak fizikai és mentális lényünkre, állapotunkra és felépítésünkre is.
Ezen vizsgálatokra alapozva, R.K. Ebert PhD a meridián-energiákat megváltoztató formulákat fedezett fel, amelyek nemcsak a tünetet távolítják el, hanem a rendellenességért felelős energia mezőt is.

A gyógyító hatás elérésére az AFT kezelés során a meridiánokat, a fejen és a kézen lévő akupunktúrás pontok megfelelő stimulálásával befolyásoljuk és ezáltal a gondolatok energia mintái is változnak.
Az elfogadás, megbocsájtás és a szeretet segítségével vagyunk képesek feloldani ezeket a kötelékeket.

Az egészséghez vezető út nem más, mint negatív látásmódunk elengedése és egy aktív pozitív szemléletmód kialakítása.

A változáshoz szándék és ebből születő motiváció szükséges.