fejléc

Család és szervezetállítás


Családállítás:
Bert Hellinger módszerével választ és megoldást kapunk családi-, párkapcsolati-, önértékelési-, egészségi-, munkahelyi-, és pénzügyi problémáinkra egyaránt.

Család és szervezetállítás

Hogyan is történik mindez?
A jelenlegi gondjaink, őseink sorsában és a saját, megtapasztalt traumáinkban is gyökereznek. Az állítások során egyrészt dolgozunk generációs vonalunkon, másrészt egyéni megélt traumáink megoldásán egyaránt.
Az elődök által átélt életesemények, nagy mértékben irányítják a mostani generációk életét. Ebben a tapasztalati, szellemi mezőben megnyilvánul a lélek mozgása, mintha hordozná és továbbítaná az információkat, mintha emlékezne.
A családállítás ebből az energiamezőből jeleníti meg képviselők segítségével a család erőterét. Az állítás során rátekintve generációs múltunkra, elődeink által megélt traumákra és a bennünk lévő őseink iránti tudattalan szeretetnek a felismerése és tudatosítása transzformálja át a kényszert, választási lehetőséggé, mellyel képesek vagyunk változtatni jelenbeli életünkön.

Szervezetállítás:
a megfelelő módszer arra, ha saját céget vagy vállalkozást vezetsz és szeretnéd megtudni, hogy minden szempontból, hogyan lehetne hatékonyabban, eredményesebben működtetni.
Ha viszont alkalmazottként dolgozol, és munkahelyi gondok terhelnek, abban is segítséget nyújt az állítás.

Életstratégia állítása során, fontos hétköznapi választásainkra kapunk pozitívan előremutató információkat, (pl. melyik számomra a legmegfelelőbb munkahely, melyik lakást vegyem meg, stb.) amelyek befolyásolják jövőnket és vonatkozhatnak magánéletünkre, hivatásunkra egyaránt.

Egyéni állítás:
amennyiben nem szeretnél csoportban részt venni, akkor is van lehetőséged egyéni formában dolgozni, melyre előzetes időpont egyeztetéssel jelentkezhetsz be.

Csoportos állítás:

Amennyiben pszichiátriai illetve pszichológiai kezelés alatt állsz, kizárólag terapeutáddal egyeztetve és annak jelenlétében van lehetőséged az állításra.

Ha Te is szeretnéd e módszer segítségével átlátni és megoldani jelenlegi problémáidat és könnyebbé, boldogabbá tenni életed, szeretettel várlak a csoportos és egyéni családállításokra!