fejléc

MORA® Nova állapotfelmérő és regulációs módszer

Mora® Nova

Saját problémáimon keresztül ugyanúgy, mint munkám során klienseimnél is sokszor tapasztaltam, hogy az érzelmi elakadások feldolgozása során, mennyire fontos testünk fizikai, - energetikai állapotának felmérése és kezelése. Akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha a testi, lelki és szellemi egyensúlyunkat is megtaláljuk. Egymást kiegészítve, mindhárom területen dolgozva a gyógyulási idő jelentősen lerövidül.

Fizikai és energetikai rendszerünk felmérésére és kezelésére a MORA® Nova készülék kiválóan alkalmas.

(MORA® módszer eredetéről röviden: Minden anyagi részecske saját, rá jellemző elektromagnetikus térrel rendelkezik. Ez az emberi szervezet szerveire és sejtjeire is igaz. Erich Rasche és Dr. Franz Morell ezt felhasználva fejlesztette ki a biorezonanciával történő állapotfelmérést és kezelést. A rádiós és televíziós technológiából ismert hullámok és frekvenciák elvét ültették át ebbe a technológiába, melyet MORA® rezgések néven szabadalmaztattak.)

A MORA® rendszer nem hasonlítható össze a laboratóriumi vizsgálatok, képalkotó eljárások (ultrahang, röntgen, MR stb.) és a klinikai diagnosztika elemeivel, hiszen nem ugyanazokon a paramétereken alapszik, ugyanakkor az állapotfelmérés pontosságának igazolására klinikai pilot vizsgálatok vannak folyamatban.

A MORA® rendszer felméri, milyen terheltségek érintik a testet. Elfogadott tény, hogy először energetikai zavar keletkezik. Ha nem egyensúlyozódik ki, funkcionális elváltozás alakulhat ki, ha pedig azt nem kezeljük, az érintett szerv organikus elváltozásához vezethet. Például, ha a rendszer a pajzsmirigy energetikai zavarát érzékeli, az nem jelenti automatikusan azt, hogy a vérvétel alul/túlműködő pajzsmirigyet fog mutatni, vagy az elváltozás ultrahangon is látható (ez annak függvénye, hogy energetikai, funkcionális vagy organikus szinten van-e elváltozás).

Az állapotfelmérést az ujj egy pontján végezzük, mely mintegy másfél-két órát vesz igénybe, és információt ad azokról a belső (immun, -légző, - emésztő, - urogenitális, - mozgás, - hormon rendszer) és külső (geopátiás és elektromagnetikus stressz, kórokozók CORONA és SARS vírus is, környezeti mérgek, allergének stb.) tényezőkről, melyek negatívan hathatnak a szervezetünkre.

Az állapotfelmérést követően 10 kezelés javasolt. Ez egyéntől és problémától függően változhat. A kezelések végén visszamérés következik és amennyiben minden rendben a továbbiakban levezető/emlékeztető kezelések ajánlottak 2 hét, 4 hét, 8 hét, 16 hét, 32 hét múlva.

A MORA® rendszer átfogóan a testet egészében vizsgálja, nem alkalmas specifikus, bizonyos szervekhez kötődő diagnosztika felállítására, nem helyettesíti a klinikai diagnosztikát, és nem arra rendeltetett. Azonban hasznos és hatékony azoknak a tényezőknek a felfedezésében, amelyeket a klinikai orvoslás nem vizsgál. A legoptimálisabban egymást kiegészítve alkalmazni.

Nagyon hasznos eszköz a megelőzésben is, mert érzékelhet olyan energetikai elváltozásokat, amelyek- ha rendeződnek-nem fognak funkcionális/organikus zavart okozni.

Ismert mellékhatása nincs.

Egyénre szabott, mindenkinek a saját terheltségére figyelünk. Gondoljunk pl. egy fertőzésre. Miért van az, hogy ugyanaz a kórokozó nem ugyanazokat a tüneteket váltja ki és nem egyforma mértékben. Sőt, van, aki el sem kapja! Mert mindannyiunk szervezete más, és emiatt a reakciók is eltérők.

Amennyiben a teszt során geopátiás terheltség kerül kimutatásra, annak rendezése döntő fontosságú. Tapasztalatok szerint, rendezetlenség esetén késleltetheti az állapot javulását.

A mérés és kezelés abszolút ellenjavallata: pacemaker, vagy egyéb más, aktív (saját áramforrással rendelkező) beültetett készülék a szervezetben.

Relatív ellenjavallat: várandóság, pszichotikus állapotok (skizofrénia, epilepszia stb.), mágnesterápia. Ezen esetekben közös megbeszélés és mérlegelés után lehetséges a módszer igénybe vétele, fenntartva azt, hogy bármilyen előre nem látható következmény a klienst terheli. Szükség esetén, orvosi konzultációs háttér biztosított, Dr. Reif Éva személyében.

Fontos!
A sikeres állapotfelmérés érdekében a mérést megelőző 3 napban, napi 2 liter víz (szénsavmentes) fogyasztása szükséges!